Kandidaten derde seizoen Dance Dance Dance bekend

Over een paar dagen begint alweer het derde seizoen van Dance Dance Dance met de voorbereidingen. Uit de vorige sei...
Kandidaten derde seizoen Dance Dance Dance bekend

Over een paar dagen begint alweer het derde seizoen van Dance Dance Dance met de voorbereidingen. Uit de vorige seizoenen is gebleken dat dit niet zomaar een dansprogramma is, want het programma eist het maximale van de kandidaten. Vandaag maakte RTL bekend wie de stap durven te nemen en in het najaar de sterren van de hemel dansen.

Kandidaten

Het dansprogramma heeft weer een aantal Bekende Nederlanders gevonden die in duo’s de strijd met elkaar durven aan te gaan. Cabaratier Roué gaat het avontuur aan met Edsilia Rombley, Maan met B Brave-zanger Kaj van der Voort, Toprak Yalciner met Stijn Fransen uit GTST, Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink en als laatste Renate Gerschtanowitz met Shownieuws-collega Koos van Plateringen.

Bloed, zweet en tranen

Hoewel het seizoen pas dit najaar op tv komt, moeten de kandidaten binnenkort dus flink aan de bak. Jurylid Timor Steffens heeft voor de kandidaten dan ook een waarschuwing in petto. “De koppels weten na twee seizoenen Dance Dance Dance wat er van hen wordt verwacht. Een enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen”. Hij heeft dan ook enorm veel respect voor de kandidaten dat ze ondanks hun drukke schema's met het programma willen meedoen. Het belooft in ieder geval een spectaculair seizoen te worden.

Lees ook: Waylon heeft weer liefdesgeluk gevonden


Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Bron: RTL Beeld: Instagram, Dance Dance Dance

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f66cdc983315', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });