Selena Gomez van slag na afscheid The Weeknd

Waar The Weeknd is, daar is Selena Gomez. De tortelduifjes zijn onafscheidelijk en de zangeres volgde haar geliefde dan...

Lees ook

Waar The Weeknd is, daar is Selena Gomez. De tortelduifjes zijn onafscheidelijk en de zangeres volgde haar geliefde dan ook toen hij in Europa was voor zijn Starboy: Legend of the Fall 2017 World Tour. Het afscheid viel dan ook zwaar toen Selena weer terug naar huis moest en dat viel ook haar medepassagiers in het vliegtuig op.

Marteling

Na de concerten in Amsterdam en Berlijn, zat Selena’s trip naar Europa er weer op. Ook haar werkzaamheden gaan gewoon door en dus moest de Hands To Myself-zangeres weer terug naar Amerika. “Het is voor Selena een echte marteling wanneer ze Abel moet verlaten. Ze miste hem vrijwel gelijk en heeft de hele terugvlucht lopen huilen”, vertelt een bron aan Hollywood Life.

Schoonfamilie

Toch zou de zangeres niet heel erg lang hoeven treuren. Selena zou van plan zijn om The Weeknd op de voet te volgen tijdens zijn komende concerten. Zo ook de tour in Canada die in mei plaats gaat vinden. En volgens de geruchten is Abel zelfs van plan zijn liefje aan zijn familie in Canada voor te stellen. Hopelijk valt Selena in de smaak bij haar schoonfamilie en dan voornamelijk bij haar schoonmoeder. Haar eigen moeder zou namelijk niet heel erg blij zijn met Abel. Als dat maar goed gaat!

Lees ook: Het echte, korte haar van Selena Gomez

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook