Viral: Grote verwarring over deze ‘crop top’ van Urban Outfitters

Internet is momenteel in de ban van een crop top, althans iets wat lijkt op een crop top, van modeketen Urban Outfitters...

Lees ook

Internet is momenteel in de ban van een crop top, althans iets wat lijkt op een crop top, van modeketen Urban Outfitters. Nou moeten we ook toegeven dat het ook wel een heel bijzonder exemplaar is en dat-ie zó cropped is dat je beha eronder uit piept. En dat terwijl het niet als lingerie-item bedoeld is. Twitteraars snappen dan ook niet helemaal wat de bedoeling is.

Kort, korter, kortst

Het topje draagt de naam ‘Extreme Crop Tank Top’ en gaat voor zo’n €15 over de toonbank. De creatie werd al snel op Twitter gedeeld en het ontwerp werd volledig afgemaakt. “Zou het een sleutelbeenwarmer zijn”, vraagt de één zich af, terwijl de ander denkt dat het model het ontwerp achterstevoren aanheeft. Het item is inmiddels niet meer te bestellen via de site of ze hem offline hebben gehaald door alle kritiek of dat-ie gewoon helemaal is uitverkocht, is nog maar de vraag. Tot die tijd zie je hieronder een greep uit alle verontwaardigde reacties op het internet.

Op Twitter ontstond er grote verwarring

Bron: Het nieuwsblad.be, Beeld: Urban Outfitters

Laatste nieuws

Zie ook