Deze iCarly-acteurs zijn ouders geworden

Dat Nickelodeon een aantal series had waar we massaal voor aan de buis gekluisterd zaten, bewijst de populaire televisie...

Lees ook

Dat Nickelodeon een aantal series had waar we massaal voor aan de buis gekluisterd zaten, bewijst de populaire televisieserie iCarly maar weer. Ondanks dat de serie al vijf jaar lang is gestopt, weten we nog precies wie er in de show zat.

Huwelijk

Naast de hoofdpersonages Carly, Sam en Freddie waren er nog veel meer acteurs en actrices die een rol in de populaire serie scoorden. Zo werd de portier van het gebouw waarin Carly woont vaak in de maling genomen door het drietal en had Carly ook een gestoorde fan die nogal vreemd was. Dat juist deze twee acteurs, Jeremy Rowley en Danielle Morrow, in het echte leven een setje zouden vormen had waarschijnlijk niemand ooit zien aankomen. Toch zijn de twee al enige tijd bij elkaar en gaven ze elkaar vorig jaar het jawoord.

Baby

De twee iCarly-sterren hebben nu ook de volgende stap in hun huwelijk genomen, want de acteurs werden deze week de trotse ouders van een zoon. En daarmee is de eerste iCarly-baby een feit!

Lees ook: Freddie van iCarly is nu een ENORME hunk

Bron: Teen Beeld: iCarly

Laatste nieuws

Zie ook