Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber belaagd door Australische fans

Jaloers op het leventje van wereldberoemde sterren als Justin Bieber? Hierna niet meer! De zanger is momenteel aan het touren door Australië en heeft ook daar hordes aan fans. Sommige zijn zelfs zo idolaat van hem dat hij niet eens van rustig kan lunchen…

In Sydney ging hij samen met een stel vrienden lunchen, maar het duurde niet lang voordat fans opmerkten waar Justin verbleef. Met als gevolg: hordes gillende meisjes die naast het tafeltje van de zanger een glimp van hem probeerden op te vangen. De politie moest er aan te pas komen om afstand tussen Justin en de meisjes te creëren.

Volgens The Daily Telegraph was het zelfs zo erg dat toen hij weg was, de Beliebers zich bovenop de restjes van zijn lunch wierpen. Het bestek werd meegenomen als souvenir. Maar Justin kwam niet zomaar van zijn fans af. Ze volgden hem door de straten van de Australische stad, totdat hij er uiteindelijk sprintend vandoor ging…

One Direction uit hotel gegooid door Donald Trump

Donald Trump is absoluut geen fan van One Direction. De president heeft de mannen van de Britse boyband een keer uit zijn hotel gegooid omdat ze eerder weigerden zijn dochter te ontmoeten. “Trump heeft ons echt een keer uit zijn hotel getrapt”, vertelt Liam in een interview met Rollacoaster. “Je gelooft het niet. Het ging over zijn dochter. Hij belde onze manager terwijl wij lagen te slapen.” De steenrijke zakenman eiste dat One Direction gelijk vertrok.

Daarna ging het van kwaad tot erger. “We mochten vervolgens geen gebruik maken van de ondergrondse garage. Terwijl wij in New York niet echt de straat op kunnen. Toen zei hij: ‘oké, maar ik wil je niet meer in mijn hotel’. Dus toen moesten we gelijk weg.” Het incident speelde ruim voordat Donald Trump tot president van de VS werd gekozen.

Mel C: Er komt geen Spice Girls-reünie

Slecht nieuws voor fans van de Spice Girls. Een reünie van de populaire meidenband gaat hoogstwaarschijnlijk nooit gebeuren… Dat heeft Melanie Chisholm (Sporty Spice) vertelt in het Britse tv-programma The Nightly Show.

Mel C ziet de groep niet meer bij elkaar komen tenzij alle vijf de leden dat zien zitten. Victoria Beckham en Melanie zelf zouden er niet aan denken om weer op te treden als de Spice Girls.

Vorig jaar gingen er een tijd lang hardnekkige geruchten dat de andere drie leden, Emma Bunton, Melanie Brown en Geri Halliwell, werkten aan een reünie. Maar volgens Mel C zou dat niet werken. “Het doet de band geen recht om te gaan toeren met zijn vieren. Wie er ook ontbreekt, dat doet er niet toe. Voor mij zijn de Spice Girls een puzzel. Het verschilt met andere bands. Wanneer je kijkt naar Take That, die met zijn drieën optreden, werkt dat. Ik ben dol op de jongens. Maar met de Spice Girls draaide alles om individualiteit en wat dat als geheel creëerde.”

Bron: Telegraaf, Hollywood Life, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook