Dit is, naar verluidt, de echte reden dat Melania niet naar het Witte Huis wilde verhuizen

Het houdt de Amerikanen nu al weken bezig; waarom verhuist Melania Trump niet met haar man mee naar het Witte Huis?Barro...

Lees ook

Het houdt de Amerikanen nu al weken bezig; waarom verhuist Melania Trump niet met haar man mee naar het Witte Huis?

Barron

Melania liet volgens insiders weten in New York te blijven om de zorg te dragen voor hun 10-jarige zoon Barron. Toch blijkt dat niet helemaal waar te zijn. Afgelopen week dook er een heel zeldzame foto op van Melania en haar zus Ines Knauss. Zíj zou de reden zijn dat Melania niet naar Washington wil verhuizen, omdat ze graag dicht bij haar zus wil blijven, die ook haar hartsvriendin is. “Het zou zeker een grote stap voor haar zijn om naar Washington te verhuizen en ik denk dat ze zich überhaupt niet comfortabel in haar rol als First Lady“, aldus Kjersti Flaa, correspondent Amerika, aan Shownieuws.

Verhuizing

Toch lijkt het erop dat Melania en Barron binnenkort permanent naar het Witte Huis verhuizen. De zoon van de president van de Verenigde Staten zal wel eerst nog het schooljaar in zijn huidige New Yorkse school afmaken, weet TMZ te melden. Insiders hebben aan het team van TMZ verteld dat in tegenstelling tot voorgaande berichten de zoon en de vrouw van de president aan het einde van dit schooljaar toch naar Washington zullen verhuizen. Het gezin Trump heeft al een school uitgekozen waar Barron vanaf september les zal volgen. Het personeel in het Witte Huis is de komst van de first lady al aan het voorbereiden.

Lees ook: Vreemd filmpje Melania en Donald Trump opgedoken

Bron: Shownieuws, TMZ, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook