Romy Monteiro en vriend zetten grote stap in relatie

De twee maken het vrolijke nieuws bekend op Instagram.

Exciting news voor Romy Monteiro en haar lover Jasper Suyk. De tortelduifjes gaan namelijk samenwonen!

Hartje Amsterdam

“WIJ GAAN SAMENWONEN!”, schrijft Romy enthousiast bij een lief kiekje waarop ze de keys van hun nieuwe stulpje trots laat zien. “En dat gaan we doen in, jawel, hartje Amsterdam! Toen ik er studeerde als 17-jarige was ik nog niet klaar voor de grote stad. En heb het heerlijk gehad in m'n mooie stadsiej Utreg, maar we zijn samen klaar voor deze stap and I can't wait“, aldus de beauty.

Enne, met alleen een foto van de voordeur hoeven we het gelukkig niet te doen. Romy is namelijk van plan om de verhuizing van start to finish vast te leggen. “Als jullie het leuk vinden deel ik het verhuis- en inrichtproces.”, laat ze weten. Het inrichten gaat nog wel een uitdaging worden, vreest Romy. “Twee inrichtingssmaken in één… hmmm”, schrijft ze in haar Instagram Stories. En er zit ook nogal wat haast bij. De tortelduifjes gaan namelijk over een maandje al over! Exciting!

Ordinair schreeuwen

Onder de foto regent het felicitaties voor Romy en lover Jasper. “Wat leuk! Gefeliciteerd”, schrijft zangeres Sharon Doorson. “Happy voor jullie”, laat presentator Buddy Vedder weten. Ook Roxeanne Hazes feliciteert het stel met het grote nieuws, en deelt daarbij gelijk een geweldige anekdote. “Babeeee, we reden precies daar en zagen jullie en ik wilde heel ordinair roepen vanuit de auto, maar wilde je ook niet laten schrikken. Anyhoo, congrats, lieverds. Zo leuk”, aldus de zangeres.

“HAHAHA, had het gedaan!”, reageert Romy vervolgens. “Lekker ordinair schreeuwen op straat naar elkaar in Amsterdam, niks geks toch?” Het is wel duidelijk dat Romy al goed ingeburgerd is!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws