Terug van weggeweest: McDonald’s verkoopt na jaren weer de McPizza!

De menukaart van McDonald's lijkt met de dag groter te worden. Het ene moment komt er een bijzondere McFlurry bij en het...

Lees ook

De menukaart van McDonald’s lijkt met de dag groter te worden. Het ene moment komt er een bijzondere McFlurry bij en het andere moment is er ineens een heel Oreo-menu verkrijgbaar. Dacht je dat het niet beter kon worden? Dan heb je het waarschijnlijk mis! De bekende fastfoodketen introduceert nu namelijk de… McPizza!

McPizza

In de jaren ’90 werd de McPizza al eens geïntroduceerd, maar na een tijdje werd de maaltijd weer van de kaart gehaald. De reden? Tegenvallende verkoopcijfers en een te lange productietijd. Het opwarmen van de pizza duurt namelijk al zo’n 11 minuten. Toch besloot de fastfoodketen om het product opnieuw te verkopen.

Twee locaties

Echter wel bij een zeer beperkt aantal restaurants. Zo zijn er maar twee locaties (ter wereld!) waar je de pizza’s kunt halen: in de Amerikaanse staten Ohio en West Virginia. Misschien wel een reisje waard, want ze schijnen zó lekker te zijn dat mensen er kilometers voor omrijden. Een groep vrienden maakte zelfs een trip van maar liefst 800 kilometer om de snack te proeven.

Lees ook: Zo scoor je een goedkoop menu bij McDonalds

Bron: Refinery29, Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook