Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Breaking: Dit is de nieuwe sidekick van Mattie

Sinds de breuk tussen Mattie en Wietze is Qmusic, volgens dagblad De Telegraaf, op zoek naar een nieuwe sidekick voor Mattie. Vorige maand gaf Mattie aan voorlopig in zijn eentje verder te gaan bij Qmusic maar volgens de laatste geruchten is er nu dan toch een vervanger gevonden voor Wietze.

2. Bewezen: Daarom posten gelukkige koppels nauwelijks over hun relatie

Iedereen heeft wel een verre vriendin op Facebook die letterlijk alles over haar relatie op social media slingert. Gaat ze samenwonen? Je leest het als eerste op Facebook. Is ze in verwachting? Dan staat de eerste buikfoto binnen no time op Instagram. Maar wat blijkt? Volgens onderzoek zijn deze mensen helemaal niet zo gelukkig met hun relatie.

3. Wait what? Lidl komt met opblaasbare bedden in de vorm van snacks

Onlangs kwam Lidl met een pool float waarmee ze de iets te prijzige opblaasbare jacuzzivan €400,- van Aldi mee weg concurreerden. In de tussentijd heeft Lidl niet stil gezeten. Maak kennis met je beste zomer aankoop ever: luchtbedden onder andere in de vorm van een pizza slice en donuts!

4. Internet wordt gek na zien vader van Melania Trump

Het Witte Huis heeft bevestigd dat Melania Trump en haar zoon Barron nu ook naar Washington D.C. zijn verhuisd. Toen Melania's ouders besloten langs te komen, stond Twitter op z'n kop en wel om deze reden.

5. Nieuwe ontdekkingen in zaak-Savannah

Er zijn nieuwe ontdekkingen gedaan in de zaak-Savannah. Zo moest de 16-jarige jongen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Savannah uit Bunschoten, van de kinderrechter uit huis geplaatst worden. Dit heeft zijn advocaat bevestigd aan RTL Nieuws.