Ouch! Oma verpest gender reveal party

"Het was een grote teleurstelling. Om eerlijk te zijn had ik nooit zo’n reactie verwacht van mijn moeder..."

Ontdekken of je in verwachting bent van een jongetje of een meisje… Het is een bijzonder moment dat veel mensen willen delen met vrienden en familie tijdens een zogenoemde 'gender reveal party'. Toch pakte dat voor dit gezinnetje heel anders uit dan verwacht…

Ouch!

Carrie-Anne Sanca en haar man wisten het geslacht van hun baby zelf nog niet, maar wilden wachten zodat ook haar moeder Margaret bij het bijzondere moment kon zijn. De onthulling zou gebeuren door middel van een ballon. Als ze die doorprikten en er roze confetti uitkwam, werd het een meisje en bij blauwe confetti een jongetje.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar op het moment dat de 78-jarige vrouw (die al 23 kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen heeft!) ontdekt dat haar dochter in verwachting is van een meisje, blijkt ze totaal niet happy. "Och, een f*cking meisje", hoor je oma teleurgesteld roepen… Ouch!

Niet verwacht

"Om eerlijk te zijn had ik nooit zo’n reactie verwacht van mijn moeder", vertelt Carrie-Anne achteraf. "Ik wilde haar, net als mijn man en mijzelf, een verrassing geven door samen het geslacht te ontdekken van mijn ongeboren baby. Het was een grote teleurstelling toen ik zag dat ze niet zo gelukkig was als wij. Maar goed, er is geen weg meer terug nu. Ik zal een dochter krijgen, of mijn moeder dat nu leuk vindt of niet."

Lees ook:

Bron: Mirror, Beeld: Istock, YouTube

Laatste nieuws