De kerstwensen van de BN'ers

Wat is voor de BN'ers belangrijk?
De kerstwensen van de BN'ers

Ze schitteren en stralen 23 en 24 december in The Christmas Show in de Ziggo Dome. Grazia vroeg Yolanthe Sneijder-Cabau, Buddy Vedder, Holly Mae Brood, Glennis Grace en Danny de Munk naar hun kerstwensen.

Danny de Munk

KERSTWENS? "Meer saamhorigheid, minder egoïsme, socialer zijn en meer communiceren. En toch ook die wereldvrede, want met meneer Trump en Kim Jong-un aan de macht kan de wereld er deze kerst heel anders uitzien."

PERFECTE KERST? "Ik ben een bourgondiër, dus bij ons is het het hele jaar door kerst. Ik hou van mensen, lekker eten en drinken, de kou, een haardvuur, de geur van kaarsen en ook een glaasje limoncello mag niet ontbreken."

ONDER DE BOOM? "Mijn vrouw Jenny - naakt, zodat ik haar weer mag uitpakken als verrassing. Verder ben ik blij dat ik al 35 jaar zo’n prachtige carrière heb en in goede gezondheid ben, dat is belangrijker dan een item onder de boom."

Yolanthe Sneijder-Cabau

KERSTWENS? "Het klinkt misschien heel cliché, maar de grootste wens voor iedereen zou moeten zijn dat de wereld zichzelf kan herstellen, want die is echt aan het lijden. En dat er vrede op aarde komt."

PERFECTE KERST? "Lekker eten met familie, kerstmuziek erbij, spellejes doen, gezellig bijkletsen, grapjes maken en lachen om de kinderen. Het gaat toch vooral om het samenzijn."

ONDER DE BOOM? "Een mooie tekening van mijn zoontje Xess. Hij begint nu door te krijgen hoe hij moet tekenen, al is hij eigenlijk meer van het voetballen. Drie strepen vind ik trouwens ook al helemaal mooi, als hij het maar heeft gemaakt."

Buddy Vedder

KERSTWENS? "Ik hoop dat mijn vrienden en familie gezond blijven en dat er lekker eten is bij het kerstdiner. Voor mij is dat een goede biefstuk met aardappeltjes erbij. En ik wens ook wel een beetje sneeuw."

PERFECTE KERST? "Ik vier het vaak meerdere dagen, de ene dag met vrienden, de andere dag met familie. We gaan dan spelletjes spelen, bijvoorbeeld Monopoly of
Risk, lekker bijpraten en het afgelopen jaar evalueren."

ONDER DE BOOM? "Je kunt mij altijd blij maken met een instrument. Ik zou wel graag een blaasinstrument willen, een saxofoon lijkt me heel cool. Hoe ik die moet bespelen weet ik niet, maar ik vind het juist leuk om dat zelf uit te zoeken."

Holly Mae Brood

KERSTWENS? "Mijn wens is dat ik deze kerst met veel vrienden en familie bij elkaar mag komen en dat alle mensen die me dierbaar zijn de komende jaren heel erg gelukkig blijven."

PERFECTE KERST? "Wij hebben altijd mega kerstdiners met dertig man of zo, en elk jaar wordt het groter, omdat er weer aanhang bij komt. Mijn moeder kookt dan, dat kan ze heel goed, en het hele huis staat vol met model- kerstdorpen met van die schaatsbanen, lampjes en drie bomen... Het is dus Disneyland all over!"

ONDER DE BOOM? "Ik vind de mensen belangrijker dan de cadeautjes, maar als ik echt zou mogen kiezen, dan zou ik een mooie tas onder de boom wel leuk vinden en dan het liefst een Chanel."

Glennis Grace

KERSTWENS? "Mijn grootste wens is dat mijn kind en mijn andere naasten gezond en gelukkig blijven. Geluk is niet te koop en gezondheid al helemaal niet, maar dat is wel het allerbelangrijkste."

PERFECTE KERST? "Het kan bij mij alle kanten op gaan: ik vier kerst met mijn zoon, met vrienden of ik vlieg naar het buitenland. Wat niet mag ontbreken, is rucola. Ik ben daar zo verslaafd aan, ik eet het als chips. Op mijn Amerikaanse rider staat het ook altijd, anders functioneer ik niet, haha."

ONDER DE BOOM? "Ik hoef niet zoveel, ik ben allang blij als ik gezond en gelukkig ben. De meeste cadeautjes onder de boom zijn voor mijn kind, hém gun ik de wereld en ik hou er dan ook van om flink uit te pakken met kerst."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f95293e34b0a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });