Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Bibi Breijman laat na lange tijd weer van zich horen

Het is alweer een maand geleden dat vlogster Bibi Breijman een verdrietige video op YouTube plaatste, waarin ze vertelt over haar burn-out. "Het gaat niet goed met me. Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgat past", aldus Bibi destijds. Ze liet in haar video dan ook weten de nodige ups and downs te hebben en dat ze er met behulp van een psycholoog weer bovenop wilde komen. Na een lange tijd horen we nu weer wat van de 26-jarige brunette. Ze plaatste vandaag namelijk een foto op Instagram met het kindje van haar beste vriendin. Of het weer beter gaat met Bibi is nog onduidelijk. In de reacties laten fans weten nog steeds met haar mee te leven en wensen haar veel beterschap.

Het beste ijsje om de winter mee door te komen 💕👶🏽 #cuddlebuddy

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Ronnie Flex zou weer aan het werk zijn

Het is inmiddels vijf dagen geleden dat rapper Ronnie Flex liet weten in rehab te gaan voor zijn wietverslaving. Op social media houdt hij zijn fans op de hoogte van zijn ontwikkelingen en zo zou hij op dag drie al erg veranderd zijn, aldus zijn psycholoog. Nu, schrijft Shownieuws, zou Ronnie de privékliniek verlaten hebben om gisterenavond samen met onder andere Yes-R op te treden in Drachten. Of Ronnie ook al echt van zijn verslaving af is, is een ding dat nog niet zeker is.

Drachten los gegooid gister avond 💪🏽. Ronnie en Yes-R in je club = 🔥

Een bericht gedeeld door Yes-R (@yesr) op

André van Duin reageert op zogenoemde 'carnavalskraker'

Gisterenavond zette André van Duin De Wereld Draait Door op stelten door zijn versie van 'Hallo Allemaal' uit 'De Luizenmoeder' te zingen. Het dak ging eraf en er volgde zelfs een polonaise. Al gauw werd er gesproken van een heuse 'carnavalskraker'. Echter, was het volgens André een eenmalig incident. "Het is mijn liedje niet, het komt uit de serie De Luizenmoeder, en het was gewoon een grapje. In DWDD vragen ze wat je leukste fragment van de week was. Dat was voor mij deze serie en dit lied, en daar heb ik dan voor de grap een carnavalsversie van gemaakt", aldus André als reactie op de berichten.

Bron: Shownieuws, Telegraaf Beeld: Instagram, DWDD, ANP

Laatste nieuws

Zie ook