slogan

Bibi Breijman in tranen door burn-out

Eerder liet de vlogster al in één van haar vlogs naar voren komen dat ze door de bomen het bos niet meer zag, maar in een nieuwe video op haar YouTube-kanaal legt Bibi Breijman aan haar volgers uit dat het helemaal niet goed met haar gaat. 

Burn-out

De zichtbaar emotionele Bibi blijkt namelijk te kampen met een burn-out. "Het gaat niet goed met me. Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgat past. Als ik ga afrekenen bij de kassa krijg ik een paniekaanval omdat ik denk dat ik mijn portemonnee niet bij me heb terwijl ik hem gewoon in mijn handen heb".

Pauze

Bibi laat in haar video dan ook weten de nodige ups and downs te hebben en hoopt er met behulp van een psycholoog weer bovenop te komen. "Ik wil het nieuwe jaar en mijn droom gaan volgen en dat is toch muziek. Daarvoor moet ik gewoon even een pauze nemen". En hoewel de vlogster laat weten dat er ergens ook een enorme angst heerst, hoopt ze dat het aankomende jaar een goed jaar voor haar wordt. 

Steun

Waylon heeft inmiddels via een lieve post op Instagram laten weten zijn vriendin onvoorwaardelijk te steunen. "Jij maakt de liefde weer de moeite waard! Jij bent de meest onwaarschijnlijke maar meest bijzondere verrassing van de afgelopen jaren... Je hebt me al m’n zintuigen weer teruggegeven! Ik sta naast, voor en achter je... Ik hou van je!", aldus een deel van zijn uitgebreide post. 

Lees ook: Waylon over relatie met Bibi Breijman: "Het kwam vrij onverwachts"

 

Beeld: YouTube, ANP