Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Must visit: GUESS JEANS opent tentoonstelling over de toekomst van denim

Denim lovers, opgelet! 

GUESS

Denim never goes out of style. Het bestaat al jarenlang en is nog altijd helemaal on trend. Enne, ook de komende jaren gaan we nog veel spijkerstof voorbij zien komen in allerlei varianten. Ben jij dol op denim en vind je het interessant om te weten welke innovatie we de komende jaren kunnen verwachten? Dan moet je deze week in Amsterdam zijn. Daar opent GUESS JEANS namelijk een tijdelijke tentoonstelling genaamd The next 40 years of denim.

The next 40 years of denim

Duik in de rijke geschiedenis van denim en ontdek de nieuwste duurzame technologieën die de industrie veranderen tijdens de expositie The next 40 years of denim. De GUESS JEANS-tentoonstelling in Amsterdam neemt je mee in de toekomst van denim die wordt gevormd door innovatie en duurzaamheid. De expositie toont niet alleen de geschiedenis van GUESS JEANS en hun baanbrekende rol in de denim industrie, maar onthult ook hun nieuwste technologieën.

Nieuwe technologie

Zo kom je bij The next 40 years of denim alles te weten over GUESS AIRWASHtm, een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel stonewashen, dat waterverbruik aanzienlijk vermindert. Je krijgt een kijkje achter de schermen van dit duurzame proces, waarbij lucht en licht worden gebruikt om het klassieke denim uiterlijk te creëren.

Denim lovers kunnen deze unieke kans dus zeker niet laten liggen! Plan deze week een bezoekje aan Amsterdam om interactief deel uit te maken van de reis van GUESS JEANS en te ervaren hoe ze de grenzen van denim blijven verleggen met hun unieke combinatie van traditie, innovatie en duurzaamheid.

Wanneer?
22 tot en met 24 mei

Waar?
Looiersgracht 60, Amsterdam

GUESS JEANS

GUESS JEANS is een lifestylemerk aan de Amerikaanse westkust, geworteld in een denimerfenis van 40 jaar. Het merk, bedacht door Nicolai Marciano, belichaamt het volgende tijdperk van denimmode, met een toewijding aan duurzaamheid en baanbrekende innovatie. GUESS JEANS biedt een volledige lijn basis basics die zich richten op denim en die de tijdloze essentie van GUESS samenvatten, waarbij het rijke erfgoed van het merk naadloos wordt gecombineerd met een eigentijds perspectief.

GUESS JEANS zal vanaf 3 juni 2024 verkrijgbaar zijn op GUESSJEANS.com en in een geheel nieuwe vloot van GUESS JEANS-winkels over de hele wereld – waaronder in Amsterdam!

Fashion
  • GUESS JEANS
  • Adobe Stock