Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Khloé Kardashian onthult naam baby

Khloé beviel vorige week donderdag van haar eerste kind. Maandagavond maakte de realityster op Instagram de naam van de spruit bekend, het meisje luistert naar de naam True. "Onze kleine meid, True Thompson, heeft onze harten gestolen", leest het bijschrift bij een foto van haar met roze ballonnen versierde huis. "Het is een zegen deze engel welkom te mogen heten in de familie. Mama en papa houden van je True!"

Kaj Gorgels en Yolanthe presenteren nieuw seizoen Temptation

Het was al eventjes bekend dat er een nieuw seizoen van Temptation Island aan zat te komen, exclusief op Videoland. Op 4 juni gaat het verleidingsavontuur van start in Mexico. Over de koppels, de verleidsters en verleiders is op het moment nog niets bekend. Maar maandagavond werd bekend dat presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits plaats zullen maken voor Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau. Kaj is momenteel ook te zien in de zevendelige reeks De Beste Verleiders op Videoland, waarin hij elke week op pad gaat met een vrijgezel en een van de verleiders uit het huidige en het vorige seizoen van het populaire Temptation Island.

Job Gosschalk uit Dutch Academy for Film gezet

De castingdirector is uit de Dutch Academy for Film gezet, wegens zijn grensoverschrijdend gedrag dat eind vorig jaar aan het licht kwam. "Zijn handelingen zijn strijdig met de gedragsnormen. Leden mogen zich niet inlaten met praktijken die de wet overschrijden of regels die fatsoen te buiten gaan", aldus Jenny Booms namens de Academy tegen Nieuwe Revu. Gosschalk wordt nu pas uit de Academy gezet, omdat het bestuur maar een paar keer per jaar samenkomt, zo schrijft Frank Waals op Twitter.

Bron: Shownieuws, RTL, Telegraaf, Instagram, Beeld: Twitter, Instastories