Zoontje Pharrell Williams is look-alike van zijn vader

Wow!

Lees ook

Er zijn aardig wat celebs die look-alike kinderen hebben. Het is bijna onmogelijk om Reese Witherspoon en haar dochter Ava Phillippe uit elkaar te houden en ook John Legend heeft twee kleine klonen van zichzelf rondlopen. Over klonen gesproken, Pharrell Williams is praktisch één gezicht met zijn zoon Rocket Ayer Williams. Dit moet je zien!

Klonen

De 9-jarige Rocket was niet lang geleden nog een kleine telg met schattige krullen. Maar moet je nu eens zien! Pharrell deelde deze week een zeldzame foto van hem en zijn zoontje.

De kleine man kleedt zich net zo stijlvol en uitgesproken als zijn getalenteerde vader en dan zie je opeens de ongelofelijke gelijkenissen. Zijn naam, zijn stijl en volgens zijn vader zijn moves, maken Rocket een van de coolste kinderen in Hollywood.

Lees ook: Zien: de knappe zoon van Andrea Bocelli

Pharrell en zijn vrouw Helen Lasichanh verwelkomden in januari 2017 ook nog een drieling, waarvan de namen voorlopig nog geheim zijn. Of de drieling ook zo op hun vader lijken is gissen, want Pharrell en zijn vrouw Helen hebben nog nooit een foto gedeeld van de kleintjes.

Bron: The Sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.