Vriendin Lil’ Kleine onthult bruiloftsplannen

Jaimie laat het een en ander los

Lees ook

Afgelopen zomer vroeg Lil' Kleine (23) in het bijzijn van veel vrienden zijn liefje Jaimie Vaes (29) ten huwelijk. For the record: ze zei 'ja'. Jaimie laat nu het een en ander los over haar huwelijk, zoals de geplande maand.

Mediterraans

De twee zijn sinds 2017 officieel een setje en gaan in mei 2019 trouwen. De precieze locatie wil Jaimie aan Show niet kwijt, maar wat zeker is, is dat het in het buitenland zal plaatsvinden. "Beetje Mediterraans." Op de vraag of dit met de voetjes in het zand zal zijn, reageert ze: "Ja, beiden! Ik ga niet teveel weggeven, jij wil natuurlijk alles weten dus ik houd het nog een beetje spannend."

Lees ook: Lil' Kleine heeft groot nieuws

Toekomst

De love birds leerden elkaar al een aantal jaar geleden kennen, toen Jaimie nog de styliste was van Jorik. De rapper was toen vijftien en Jaimie twintig jaar oud. Voor hem was het toen al duidelijk dat dit de vrouw – ondanks dat-ie tussendoor nog een knipperlichtrelatie met Monica Geuze heeft gehad – was waarmee hij zou gaan trouwen. Eerder vertelde Jorik aan HLN: "Ik droom nu al van ons als oma en opa, met z’n tweeën gezellig bij elkaar, omringd door een hoop kleinkinderen."

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook