Prins Charles denkt dat royal baby zó gaat heten

In Australië heeft het koppel veel inspiratie opgedaan

Lees ook

Het duurt nog een paar maanden voordat de royal baby('s) van Prins Harry en Meghan Markle geboren wordt. En ook al weten we nog niet heel veel over de zwangerschap van de Duchess of Sussex, Prins Charles laat wat los over de namen waar de tortelduifjes aan denken.

Voorstellen

De namen James, Alice, Arthur en Diana zijn erg populair volgens bookmakers. Maar Prins Charles denkt dat het koppel voor een hele andere naam gaat. "Mijn zoon zei me dat er tijdens zijn tour in Australië ontzettend veel voorstellen zijn gedaan voor de naam van hun toekomstige baby", vertelt hij. Zo verklapt Charles dat Kylie en Shane hoog op de lijst zouden kunnen staan.

Lees ook: Krijgen prins Harry en Meghan Markle twee kindjes?

Inspiratie

Tijdens het bezoek in Australië heeft het koppel veel inspiratie opgedaan. In Charles' speech vertelt hij dat Meghan en Harry niet voor een naam zullen gaan die veel mensen verwachten. De namen Kylie en Shane zouden volgens Charles afkomen van de bekende Australiërs Kylie Minogue en Shane Wayne. In de lente van 2019 zullen we weten voor welke naam of namen het stel gekozen heeft.

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.