Grazia’s adventskalender: 3x Body wash & -lotion van Marie-Stella-Maris t.w.v. €60

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: drie keer een set van body wash & -lotion van Marie-Stella-Maris t.w.v. €60.

Schoon water

Marie-Stella-Maris is ervan overtuigd dat iedereen in de wereld toegang tot schoon water moet hebben. Met hun natuurlijke verzorgingsproducten leveren ze daar een bijdrage aan. De producten zijn niet alleen goed voor de wereld, maar zien er ook nog eens prachtig uit in je badkamer. Wil jij dat ook? Je kunt nu een set met de Objets d'Amsterdam body wash en Poivre Noir Frais body lotion winnen.

De vloeibare handzeep hydrateert en houdt de huid zacht. Ook kun je de zeep als body wash gebruiken om je lichaam te reinigen. Enne, na een warme douche is niets lekkerder dan je huid insmeren met een bodylotion. Op basis van sheaboter en kokosnootextracten wordt de huid gevoed en gehydrateerd en je houdt er ook nog eens zachte benen aan over. Yes please!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

@MailAndWin(zbdxVOEEoP)

Laatste nieuws

Zie ook