Vriend Samantha ‘Barbie’ de Jong geeft update na zelfmoordpoging

Maron is zich rotgeschrokken.

Lees ook

Het was flink schrikken voor Barbie's nieuwe liefde Maron Hill, toen de realityster gisteren voor de vierde keer een zelfmoordpoging deed.

Ziekenhuis

Aan Shownieuws deed hij gisteravond zijn verhaal. Zo laat hij weten dat hij zich rotgeschrokken is en na het incident gelijk naar het ziekenhuis is gegaan. "Ze heeft heel veel rust nodig, dus toen ik de kamer op kwam, reageerde ze ook niet echt ergens op. Het werd ook afgeraden haar wakker te maken. Ik heb even bij haar gestaan, twee minuten, en verder moet ze gewoon veel rust hebben”, aldus Maron.

Lees ook: Samantha 'Barbie' de Jong deelt emotioneel bericht over kinderen

Verslavingsgevoelig

Voor hem kwam het vooral als een shock, omdat ze het de afgelopen tijd zo leuk hadden. Ook zou Barbie volgens hem geen druppel alcohol of drugs meer hebben aangeraakt. "Alles ging eigenlijk goed, stijgende lijn. En dan ineens dit." Toch denken anderen uit haar omgeving er duidelijk anders over. Zo klappen onder anderen exen Jeffrey Lake en Rolf Tangel uit de school. Zo denken ze dat Maron's werk als MC van DJ Jean een slechte invloed heeft op Barbie.

"Het is natuurlijk niet heel erg bevorderlijk om als je zelf verslavingsgevoelig bent met iemand te gaan in dat circuit zit. Als ik alcoholverslaafd ben, ga ik niet achter een bar staan. Liefde houd je niet tegen, liefde maakt blind. Maar het was beter geweest als Maron bij de Albert Heijn had gewerkt.”

Ex-manager Jake Hampel laat in een kort bericht weten dat het verstandig is om er zo min mogelijk aandacht aan te geven. "Het is voor de persoon in kwestie niet oké en ze heeft natuurlijk ook familie. Dat is allemaal heel pijnlijk.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook