slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ex Barbie verwacht kindje

Rolf Tangel en zijn vriendin verwachten een kindje, zo meldt Shownieuws. Barbie's ex maakte dit nieuws bekend op zijn afgeschermde Instagram-account. “Gaan ervoor. #2019 #babynieuws”, aldus Rolf. Wanneer het kindje verwacht wordt, is niet duidelijk. Rolf en Barbie hadden vorig jaar een relatie, maar die liep na een half jaar op de klippen. De ex van de blondine liet kort daarna zijn liefdestatoeage met de naam van Samantha verwijderen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op

André Hazes maakt groot nieuws bekend

Hij hield zijn fans het hele weekend in spanning met een filmpje op Instagram, maar gisteren was het dan eindelijk zover en maakte André het nieuws bekend. Hoewel de meesten van zijn volgers dachten dat André en Monique een kindje zouden verwachten, bleek het echter een andere verrassing te zijn. Er komt namelijk een extra concert op zondag 20 oktober. Dit keer begint het al lekker om 17:00, zodat ook zijn jongste fans mee kunnen. Als dat niet leuk nieuws is!

ETOBDD's Sharon laat tattoo coveren

De realityster was achteraf nog steeds niet heel erg blij met de tattoo die haar twinsis Esmee haar gaf tijdens Just Tattoo Of Us Benelux. De blondine kreeg van haar zus een tampon op haar been getatoeëerd, en dus besloot ze onlangs deze tattoo te laten coveren met een bloem. Al lijkt ze ook daar niet heel erg blij mee te zijn... 

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, YouTube, BSR


,