slogan

Samantha 'Barbie' de Jong deelt emotioneel bericht over kinderen

Met Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat het al een tijdje beter en ze lijkt ook weer gelukkig te zijn in de liefde. Toch mag ze haar twee kinderen nog steeds niet zien en dat doet haar veel verdriet.

Voogdij

Het ging een periode niet zo goed met Samantha en om die reden was het eigenlijk maar beter ook dat ze haar kinderen even niet zag. Gewoonweg omdat ze even niet in staat was om voor hen te zorgen. Vorig jaar augustus besloot de rechter dat Samantha's ex Michael van der Plas de voogdij over de kinderen Angelina (6) en Milano (4) een tijdje zou krijgen. In oktober werd deze periode nog met een half jaar verlengd.

Lees ook: Dit is de nieuwe vriend van Samantha 'Barbie' de Jong

Emotioneel

Samantha zit hier enorm mee en mist haar kinderen verschrikkelijk. Ze plaatst vaak foto's van Angelina en Milano op Instagram of teksten die over hen gaan. "Lieverdjes, ook al ben ik niet perfect, mijn hart voor jullie zit op de juiste plek! Onvoorwaardelijk liefde die jullie twee mij geven. Weet dat ik zielsveel van jullie hou en heel veel om jullie geef. Ik zal blij zijn als we weer samen zijn voor de rest van ons leven. Met heel veel liefde en zonder pijn, mama zal er altijd voor jullie zijn", schreef ze. In dat geval hopen wij dat Samantha haar kinderen snel weer zal zien.

Bron: Beau Monde Beeld: BSR


,