Rodanya deelt eerste foto zoontje Levay Ace

Lief!
Rodanya deelt eerste foto zoontje Levay Ace

Iets minder dan een maand geleden was-ie dan eindelijk daar: Levay Ace, het eerste kindje van voormalig Temptation Island-koppel Rodanya en Morgan. Sindsdien hebben we even op een foto moeten wachten, maar vandaag, op Valentijnsdag, mag de wereld dan eindelijk kennis met hem maken.

Kleine Valentijn

"Mama zal er altijd voor jou zijn. Om je vast te houden, te inspireren, te begeleiden, te beschermen, en met heel mijn hart van je te houden. Van jouw eerste adem to tot mijn laatste. Mijn kleine Valentijn", schrijft Rodanya bij de foto.

Lees ook: Temptations Rodanya deelt heftige details van bevalling

Papa Morgan

Rodanya hield lange tijd geheim wie de vader van het kindje zou zijn, waardoor haar volgers en fans van Temptation Island gelijk begonnen te speculeren. Zo werd niet alleen de naam van Morgan genoemd, maar kwam ook verleider Danicio ter sprake. Uiteindelijk besloot Rodanya duidelijkheid te geven en vertelde ze in een vlog dat Morgan de vader was.

Helaas konden de twee aan het begin van Rodanya's zwangerschap totaal niet met elkaar door één deur. Gelukkig is daar inmiddels verandering ingekomen en helpt Morgan moeder en zoon waar hij kan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey) op

Beeld: Instagram, Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30127dab842', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });