slogan

Temptations Rodanya deelt heftige details van bevalling

20 januari werd Tempation Islands Rodanya moeder van zoontje Levay Ace. Voor de bevalling had Rodanya al een moeilijke zwangerschap, ze had namelijk last van gezichtsverlamming. Ook de bevalling zelf liep niet vlekkeloos. 

Gezichtsverlamming 

Op YouTube deelt Rodanya een video met details over de bevalling. Ze vertelt hierin dat de bevalling niet zonder slag of stoot ging. Vanwege de gezichtsverlamming die de kersverse moeder had kreeg ze prednison, echter zorgde dit er voor dat ze ontzettend moe was tijdens de bevalling.

"Het was vechten tegen een dichte deur. Hij zat nog zo lekker." Dit was dan ook de reden dat de bevalling in het ziekenhuis moest plaatsvinden. 

Lees ook: Rodanya geeft update over gezichtsverlamming 

Helemaal gesloopt

De voormalig Tempation Island-deelneemster moest nog drie dagen, met tegenzin, in het ziekenhuis blijven. Ze wilde ook een ruggenprik, maar dit lukte niet. Ook wilde ze gelijk beginnen met weeënopwekkers maar dat wilden de verpleegsters niet. "Ik was he-le-maal gesloopt", laat de moeder weten. 

Uiteindelijk liep het zo uit de hand dat de gynaecoloog op de gang ging staan, omdat het Rodanya niet lukte om te persen. "Ze deed haar hand erin en ik riep: haal je hand er uit! Het deed zo veel pijn. Ik zei: 'Ik kan het niet. Als het niet kan, kan het niet!' Toen liep ze de gang op. Daarna kwam er een nieuwe vroedvrouw en die heeft geholpen met de bevalling afmaken."

Bij de bevalling waren Morgan, haar moeder, oma, zus en schoonmoeder aanwezig. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island 


,