slogan

Rodanya geeft update over gezichtsverlamming

Rodanya zit in de laatste fase van haar zwangerschap, maar die verloopt niet geheel zonder slag of stoot. De realityster kampt namelijk met een gedeeltelijke aangezichtsverlamming, liet ze begin dit jaar weten. In haar nieuwste vlog geeft ze een update over de situatie.

Rollercoaster

Het nieuws sloeg als een bom in bij de mommy to be. Haar leven is momenteel een rollercoaster en omdat ze over anderhalve week is uitgerekend, moest ze heel veel dingen doen en slikken. "Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Het was allemaal best wel veel en shocking", aldus Rodanya.

Lees ook: Temptations Rodanya emotioneel over kindje

Bijwerkingen

Het gaat nu wel goed met de brunette. "Ik ben vandaag klaar met de Prednison-kuur. Het heeft veel bijwerkingen gehad. Nachten niet slapen. Opvliegers niet echt, maar meer dat als je in de nacht wakker word, dat alles is gelekt. Helemaal nat, helemaal uitgedroogd. Hoofdpijn, hartkloppingen. Maar alleen met slapen, daardoor kan je geen volledige nachtrust pakken", vertelt ze in haar vlog. 

Het oog van de vlogster gaat nog altijd niet dicht, waardoor ze 's nachts met een oogkapje op moet slapen. Maar ze heeft het idee dat er vooruitgang is. "Ik heb het idee dat het minder is geworden. Als ik knipper, dan gaat dit oog iets meer mee. Ik heb er oogdruppels voor gekregen en die gebruik ik nog steeds. De arts zei wel: 'Ga niet te vroeg juichen, want je gebruikt de medicijnen.' Mijn neus optillen kon ik maar aan een kant, maar deze kant gaat iets meer mee."

Hopelijk gaat het snel beter met de aanstaande moeder.

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island


,