Monica Geuze reageert emotioneel op ophef rondom mystery box

Ze ontvangt doodswensen.

Lees ook

In haar nieuwste vlog vertelt Monica Geuze emotioneel wat ze van alle ophef rondom de mystery box vindt. Eerder deze maand bracht de vlogster de box uit maar deze kreeg niet van iedereen positieve reacties. De reacties zijn zelfs zo erg, dat ze doodswensen ontvangt.

'Je moet dood'

Monica vertelt dat ze zich heel slecht voelt en ze een verklaring schuldig is. Ze geeft aan dat de box veel tijd heeft gekost en moeilijker is om te maken dan gedacht wordt. "De mensen die niet blij zijn, zijn ook écht niet blij. Ik krijg bizarre berichten met: 'Je moet dood'."

Lees ook: Monica Geuze in gesprek met medium over relatie met ex Lars Veldwijk

Communicatie

Ook laat ze weten dat ze niks verdiend heeft aan deze samenwerking. "Je kunt niet iedereen tevreden houden. Ik ontvang veel reacties met: ze vult lekker haar zakken. Maar jongens, ik hou hier letterlijk niks aan over."

Ze zegt dat ze het vervelend vindt dat ze de enige is die er op aangekeken wordt. De box is met heel veel mensen samengesteld en Monica neemt haar verantwoording waar nodig is, laat ze weten.

Verder vertelt ze dat er dingen qua communicatie niet goed zijn gegaan. De vlogster zegt dat ze al drie weken niet lekker in haar vel zit en met een knoop in haar maag rondloopt.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook