slogan

Zo reageerde Akwasi op bizarre actie Shary-An tijdens laatste aflevering Expeditie Robinson

Expeditie Robinson wordt spannender met de minuut en steeds meer kandidaten moeten het eiland verlaten. Afgelopen aflevering was het helaas de beurt aan Akwasi om zijn tas te pakken. En dit kwam mede door een gemene actie van Shary-An.

Shary-An

In de laatste aflevering was te zien dat de acteur eruit gestemd werd. Een bepaald fragment tijdens de uitzending zorgde echter voor de nodige opschudding.

Hierin was namelijk te zien dat mede-kandidaat Shary-An rommelde in zijn tas om er zo achter te komen hoeveel extra stemmen de rapper nog had. Zo wist de zangeres precies hoe ze haar medekandidaat kon omzeilen tijdens de eliminatieronde.

Lees ook: Dit deed Akwasi tijdens eilandraden op Expeditie Robinson

Reactie

Akwasi kwam hier enkele dagen geleden pas achter via Instagram. "Ik had totaal geen idee. Het spel heeft natuurlijk geen regels, maar we hebben het wel over ethiek. Dit is niet zo netjes, maar het is haar vergeven. Ik zou het zelf niet zo snel doen. Maar dat ik er maanden later pas achter kom, is wel een beetje pijnlijk", aldus de afvaller in een interview.

Ook wordt hem gevraagd of zij volgens hem gediskwalificeerd moet worden, omdat het immers niet is toegestaan. "Ik lig hier echt niet wakker van. Als ze daar blij van wordt, moet ze dat doen", zegt hij hierover.

Bron: Telegraaf | Beeld: Expeditie Robinson


,