slogan

Expeditie Robinson's Shary-An onder vuur na gemene actie

"Weg met Shary-An" en "Wat een vieze actie dit", zijn slechts twee reacties die Shary-An naar haar hoofd geslingerd kreeg op Twitter. Kijkers zijn wederom niet te spreken over de laatste aflevering van Expeditie Robinson en laten dat weten ook.

Valsspelen

Shary-An stond eerder al onder vuur na ervan beschuldigd te worden valsgespeeld te hebben, en gisteren was de zangeres wederom de dupe van een heleboel kritiek. 

In de aflevering zien we namelijk hoe Shary-An de tas van Akwasi doorzoekt, om erachter te komen hoeveel extra stemmen hij nog heeft. Kijkers konden hun ogen niet geloven. "Zo oneerlijk, diskwalificeren!", reageert een boze kijker. 

Lees ook: Waarom vrouwelijke Expeditie Robinson-kandidaten hun haren hebben afgeknipt

Gemene actie

En daar blijft het niet bij. Zelfs deelnemers Akwasi,Tim Coronel én Mariana Verkerk reageren op de actie. "Ik voel me wel moreel verplicht om jullie te herinneren aan het feit dat je ten alle tijde met je tengels van andermans spullen af moet blijven, Shary-An en Eva. Verdomme", reageert een boze Akwasi.

Tim, die het programma notabene moest verlaten na verloren te hebben van Shary-An, vindt het ook maar een gemene actie. "Wow, gemeeeen", reageert hij. Mariana doet daar nog een schepje bovenop. "Gebeurde vaker dan je denkt, daarom verstopte ik mijn stemmen ook. Doen ze in de Amerikaanse versie ook altijd. Niets nieuws onder de zon. Ze doen het ook met de camera erbij dus zo stiekem was het ook weer niet", aldus de catwalkcoach. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Bron & Beeld: Expeditie Robinson, Twitter, Instagram


,