slogan

NikkieTutorials in de clinch met Songfestival-commentator Cornald Maas

Nikkie de Jager is als sinds kind groot fan van het songfestival. De 25-jarige beautyvlogger zou dan ook dolgraag iets voor het songfestival willen doen volgend jaar. Maar niet iedereen is het eens met haar ambities.

Twitter

Op Twitter deelde Nikkie onlangs een tweet waarin ze vertelde over haar tv-ambities. "Ik heb eigenlijk maar één doel, en dat is iets voor het songfestival doen. Het lijkt me fantastisch om rond te dartelen in de greenroom, terwijl Jan Smit en Eva Jinek op het podium staan - want ik denk dat zij het gaan presenteren."

Lees ook: Om deze reden is het songfestival niet in Maastricht

Kritiek

Cornald Maas is echter niet zo enthousiast over de tv-ambities van Nikkie. "En daar heb je d'r weer een", tweet de songfestivalfanaat. Blijkbaar is Cornald niet zo onder de indruk van mensen die wellicht het songfestival willen presenteren.

Nikkie pikt dit niet zomaar en reageert. "Je bedoelt daar heb je weer een fan? Als je teruggaat naar m'n allereerste video ooit, in 2008, en goed luistert hoor je songfestival liedjes. Het argument dt ik er niks mee heb, heb je fout hier! Als sinds kind fan. Ik dacht dat het songfestival voor iedereen was toch?"

Antwoord

Cornald schiet vervolgens in de verdediging en probeert het wat te sussen door te zeggen dat hij het niet zo bedoelde.

"Nee hoor, ik bedoel: daar heb je weer een (mogelijke) presentator cq iemand die zich als zodanig aanbiedt Dat je er niks mee zou hebben heb ik niet beweerd, dat maken anderen ervan", stelt de fanatiekeling. 

Cornald had eerder ook al kritiek mogelijke presentatoren Anna Nooshin en Emma Wortelboer. 

Lees de Twitter-conversatie tussen Nikkie en Cornald​​​​​​​ hieronder.

Bron: RTL Nieuws | Twitter, Beeld: Twitter, BSR

 

 

 

 


,