slogan

Mattie Valk maakt nieuwe relatie bekend met Instagramfoto

Qmusic-dj Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin en het is - ondanks hardnekkige geruchten - níet zijn collega Marieke Elsinga, weet De Telegraaf vrijdag. De 34-jarige plaatjesdraaier is volgens de krant namelijk "hartstikke gelukkig" met Jamy (36).

Gelukkig

"We kennen elkaar al een hele tijd, maar pas sinds kort is de vonk overgeslagen. Ik ben hartstikke gelukkig", aldus Mattie. Jamy vult hem naar eigen zeggen goed aan. "Ze laat me onwijs lachen en ik vind haar ontzettend knap. Ze kan me ook als geen ander op mijn plek zetten als ik weer eens chaotisch ben. Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb."

Wat de blondine in het dagelijks leven zelf doet houdt Mattie liever voor zichzelf. "Ze werkt niet in de schijnwerpers", is het enige wat hij over zijn nieuwe vlam kwijt wil. Wel heeft hij op Instagram met een foto zijn nieuwe vriendin met de wereld gedeeld.

Lees ook: Mattie Valk voor het eerst écht openhartig over tweeling-drama

Geruchten

Tot een paar jaar geleden was de dj samen met zijn vriendin Kirsten. Nadat bekend was geworden dat zij een tweeling ter wereld had gebracht die niet van Mattie was, ging het stel uit elkaar. Sinds de dj sinds september vorig jaar samen met Marieke Elsinga de ochtendshow van Qmusic presenteert, deden de geruchten de ronde dat hij bij haar opnieuw de liefde had gevonden. Dit werd echter altijd - door beide dj's - stellig ontkend.

Wel is Marieke dolblij voor haar collega slash vriend. Onder de foto van het stel op Instagram reageert ze met een kusje.

Lees ook: Love talk met Mattie & Marieke: 'We appen elkaar de hele dag'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

Bron: BuzzE, Beeld: BSR


,