slogan

Love Islands Stenn reageert op romance met Chey

Hoewel hij nu offish in een relatie zit met Rowèna, was Love Islands Stenn eerst een koppel met Chey. Die romance eindigde helaas niet zoals beide gehoopt hadden. In Love Check-Up reageert hij nu voor het eerst op zijn liefdesavontuur.

Bekende gezichten

Ondanks dat het erop leek dat hij zijn pijlen vol op Chey had gericht, komt naderhand dan toch echt de aap uit de mouw. "Ik kende Aleksandra en Sebastiana al, maar die stond al met Martin. Toen waren eigenlijk alleen Aleksandra, Kaat en Chey nog over. Kaat was niet echt mijn ding qua uiterlijk, dus ik dacht: ik ga gewoon voor Chey en kijken hoe dat uitpakt."

Hun romance liep niet zoals Stenn gehoopt had. Zo waren er veel ongemakkelijke momenten en was de 19-jarige vaak onzeker of dat Chey wel oprecht was. Uiteindelijk besloten ze dan ook ieder hun eigen weg te gaan.

Lees ook: Love Islands Aleksandra reageert op relletje met Chey

Geen vertrouwen

"We hadden gewoon niet dezelfde interesses. Ik kon mijzelf niet bij haar zijn en dat heb ik ook vaak gezegd. Ik had ook niet echt vertrouwen in haar. Ik wist niet of dat ze wel oprecht was. Ik probeerde het de hele tijd nog een kans te geven, maar uiteindelijke lukte dat niet."

Bij Rowèna kon hij naar eigen zeggen wel helemaal zichzelf zijn. "Ik ben totaal geswitcht in de laatste drie weken, dus ik ben wel blij dat ik dat heb kunnen doen." Eenmaal terug in het land gingen Rowèna en Stenn al snel op date en besloot Stenn de daad bij het woord te voegen en Loco Ro als zijn vriendinnetje te vragen. Eind goed, al goed, dus!

Beeld: Love Island


,