slogan

Zo dacht Love Islands Rowena eerst over Stenn

Het Love Island-avontuur heeft voor een aantal Islanders goed uitgepakt en zij verlieten de villa hand in hand met hun lover. Toch had het niet veel gescheeld of het was allemaal anders gelopen. Zo gaf Aleksandra al toe in het begin geen fan te zijn van Denzel, maar ook Rowéna zag de 19-jarige Stenn niet per se als haar toekomstige lover

Leeftijdsverschil

Het was een rollercoaster aan emoties, vertelt Rowéna bij thuiskomst aan Vrouw. Maar de brunette is nu dan ook gelukkiger dan ooit. Toch was Stenn niet haar eerste keuze toen ze de villa binnenkwam. 

"Zijn uitstraling sprak mij wel aan, maar door zijn leeftijd dacht ik: dat gaat hem niet worden. Maar dat leeftijdsverschil bleek voor ons niets uit te maken. Ik waardeer andermans mening, maar we zijn heel gelukkig samen. Negatieve reacties of kritiek laten we lekker links liggen." 

Lees ook: Love Islands Aleksandra reageert op relletje met Chey

Droomwereld

De tortelduifjes leven in een roze bubbel op dit moment. "We worden overspoeld met lieve berichtjes en foto’s: heel bijzonder. Ik heb echt een prins gevonden en ik leef in een droomwereld!", vertelt Rowéna.

Het koppel is nu ook officieel een setje. Op Instagram deelde de Islander een kiekje van haar en Stenn waarbij ze schrijft: "Mijn sprookje is compleet. Ik ben zó trots dat ik jouw vriendinnetje mag zijn." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn sprookje is compleet 💖 Ik ben zó trots dat ik jouw vriendinnetje mag zijn 💖

Een bericht gedeeld door Rowéna Verdaasdonk (@rowenaverdaasdonk) op

Bron: Vrouw Beeld: Love Island, Instagram


,