slogan

Love Islands Kelly en Matthy hebben groot nieuws

Na Mac en Cheyenne en Victoria en Lisa, gaan ook Kelly en Matthy uit het eerste seizoen van Love Island samenwonen. Dat heeft het koppel bekendgemaakt aan RTL Boulevard

Finale

Matthy en Kelly behaalden vorig jaar samen de finale van Love Island, en lijken na al even bij elkaar te zijn hun relatie nu te bestempelen met een huisje. Matthy woont al een tijdje in Oisterwijk, en wanneer Kelly terugkeert van haar wereldreis, zal ze bij hem intrekken. 

Lees ook: Dit Love Island-koppel is gevraagd voor Temptation Island

Samenwonen

"Heeft zo'n programma toch echt zin gehad", vertelt Matthy tegenover RTL Boulevard. Kelly kwam al regelmatig over de vloer bij Matthy, dus deze stap is voor de twee dan ook een logische keuze. "We willen allebei stappen maken in onze carrière en persoonlijk", vertelt Matthy. 

Kelly is op dit moment in Thailand, maar zal aankomend weekend terugkeren om vervolgens bij Matthy in Oisterwijk in te trekken. Matthy is daarentegen druk in de weer met zijn carrière als dj op dit moment. "Dat heb ik te danken aan Love Island en heb vooral ook in België veel boekingen daardoor gekregen", aldus de dj.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island

 

 


,