slogan

Ook déze Love Islanders gaan samenwonen

Het is tot nu toe een zware week wat betreft Love Island-nieuws. Eerst vertelden Nick en Alicia en Gabriella en Luca niet langer samen te zijn, en sinds gisteren lijkt het er ook op dat Floor en Daniël er een punt achter hebben gezet. Gelukkig is er een lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Déze twee Love Islanders lijken namelijk nog wel met zijn tweeën door één deur te kunnen. Het duo gaat namelijk samenwonen.

Vriendschap

We hebben het hier niet over een koppel, maar over besties Lisa en Victoria! De twee hebben op Love Island een hechte vriendschap opgebouwd, en besloten om die vriendschap te belonen met een huisje voor hun tweetjes. 

Lees ook: Whaaat: ook dit Love Island-koppel is niet meer samen

Gezellig

Vorige maand vroeg Lisa haar Instagram-volgers al om hulp omdat ze opzoek zou zijn naar een huisje, en later vertelde ze dat dat huisje voor haar en Victoria was. Een volger vroeg dan ook waarom de realityster zo graag met Victoria wilde samenwonen. "Omdat we allebei vaak in Amsterdam zijn en elkaar heel gezellig vinden", reageerde de blondine daarop.

Eerder gingen Mac en Cheyenne ook al samenwonen. In eerste instantie wilde Mac terug naar Amerika of zelf een woning zoeken in Nederland, maar hij is op verzoek van Cheyenne toch ingetrokken bij zijn vriendin. How cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vicky Love Island 🌴 (@victoria_vermeer) op

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Love Island, Instagram


,