slogan

Lil' Kleine over reden vertrek Expeditie Robinson

Toen we hoorden dat Lil' Kleine een van de deelnemers zou zijn in Expeditie Robinson, hielden we ons hart vast. Maar wat deed-ie het goed! Het avontuur hield echter al snel op, want de rapper werd er tijdens de eerste eliminatie uitgestemd. De geruchten gaan dat hij naar huis ging vanwege optredens. Hoe zit dat?

Geruchten

Eerlijk vertelde Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, op televisie dat hij zijn vader en zijn vriendin miste en dat hij daarom naar huis gestemd wilde worden. Mensen beweren echter dat er heel wat anders achter zijn vertrek zat. Zo zou hij snel weer naar huis zijn gegaan, omdat er optredens op het programma stonden.

In De Coen & Sander Show reageert Jorik op de geruchten: "Gaan die geruchten, echt waar? Ik ben er gewoon als eerste uitgestemd."

'Het is de hel'

Jorik vervolgde met de woorden: "Het is de hel". Toch kijkt hij voldaan terug aan zijn korte verblijf op het eiland. Hij realiseerde zich dat hij in Nederland wel een heel prettig leven heeft. "Als je ziet hoe de mensen daar moeten leven… dat is echt next level", aldus de rapper.

Lees ook: Stop de persen: Lil' Kleine doet mee aan Expeditie Robinson

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard Beeld: ANP