slogan

Kim Feenstra haalt hard uit op Instagram

Kim Feenstra is not amused! Het fotomodel jureerde dit jaar voor de tweede keer in Holland's Next Top Model, maar was dit keer niet blij met alle ophef die is ontstaan na de grand finale van afgelopen maandag.

HNTM

"Dus gisteren was de finale van Holland's Next Top ModelEn ik krijg nu best wel wat berichten van mensen die het niet eens zijn met onze keuze. Oke, dat kan. Nu ga ik onze keuze niet verdedigen, want we staan er allemaal nog steeds achter. Daarnaast hebben we in Nederland natuurlijk allemaal lekker onze eigen mening en steken we die niet onder stoelen of banken. En dat is natuurlijk ook helemaal top", begint Kim haar verhaal op Instagram.

Lees ook: Waarom de finale van HNTM voor veel rumoer zorgde

Beledigen

"Maar ik vind de reacties van sommige mensen toch wel een beetje storend. En dan zeg ik dat nu nog netjes. Is een mening hebben over iets of iemand gelijkgestemd aan iemand uitschelden of beledigen", gaat Kim verder. Vervolgens laat Kim een paar reacties op Instagram zien, die ze absoluut niet kan waarderen. "Thank God dat we allemaal unieke zielen zijn en andere meningen delen. Een mening geven of hebben mag en geeft ons een stem. Maar herken het verschil tussen beledigen en een mening hebben. Want 'pesten' keurt niemand goed", aldus het topmodel. Well said, Kim!

Haar hele verhaal lees je in haar Insta Stories. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So the word is out! Please meet the number 1 of the @hollandsnexttopmodel 2018!! Lieve en vooral bijzondere @hntm_soufyan Jij wist mij en alle andere Jury leden te overtuigen van je kracht, personality en looks. En vooral bij mij heb je iets los gemaakt. Ik herkende veel van mijzelf in jou. We komen allebei van ver... maar het is je meer dan gegund. Ik ben ontzettend trots op je. En besef dat jij hiermee ook deuren voor andere hebt geopend. Ik vond het een hele mooie ervaring om jou voor mijn lens te mogen hebben. En daar zal het zeker niet bij blijven. Geniet voor nu van alles wat op je afkomt! Own it!! @hntm_soufyan 📷 by @kimfeenstraphotography

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Beeld: Instagram, ANP


,