slogan

Waarom de finale van HNTM voor veel rumoer zorgde

The word is out: Soufyan is de winnaar van Holland's Next Top Model 2018! De goedlachse 19-jarige won het gisteren van de andere drie finalisten Cecilia, Rikkie en Tim. Maar in tegenstelling tot andere jaren werd dat niet gedaan met een va va voom liveshow. En dat zorgde nogal voor wat ophef.

Veel kritiek

Het afgelopen seizoen van HNTM verliep niet bepaald zonder slag of stoot. Fans van het programma konden bijvoorbeeld niet wennen aan de nieuwe manier van jureren en het intro waar de modellen niet in voor kwamen.

Lees ook: HNTM-modellen halen uit naar programmamakers

Discussie

Maar ook tijdens de finale werd er op social media volop gediscussieerd. Zo was de teleurstelling groot dat de grand finale gisteren niet live was. Al met al vonden vele kijkers het dit jaar een matig seizoen en stelden sommigen HNTM zelfs de vraag of zij het eigenlijk wel wat vonden. "Yep, eigenlijk wel", was het antwoord. Hmmm, niet heel overtuigend, zo klonk het op Twitter.

Enfin, over de winnaar waren de meesten wel eens: de altijd positieve Soufyan heeft de titel meer dan verdiend. Na de uitzending plaatste hij een video op Instagram, waarin de 19-jarige de heupen lekker los gooit. Ook liet de jury weten trots te zijn op alle kandidaten, maar weten ze zeker dat Soufyan het gaat maken in de modellenwereld. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn! Congratz, Souf!

Beeld: Hollands Next Top Model, Instagram


,