slogan

Heftig: Famke Louise is woedend!

Het zit niet mee voor Famke Louise, de zangeres kreeg tijdens een optreden in Zoetermeer een wijnglas tegen haar hoofd, en moest het podium verlaten met een flinke bult op haar voorhoofd. Pijnlijk!

Woedend

Famke zou zo'n anderhalf uur later dan gepland pas aan haar optreden zijn begonnen, om vervolgens binnen vijf minuten het podium weer te moeten verlaten. Iemand gooide een wijnglas richting de zangeres en dat kon Famke absoluut niet waarderen. Mét opgestoken middelvinger verliet Famke woedend het podium. 

Lees ook: Exclusief: Famke Louise heeft heel groot nieuws!

Optreden

Famke's Instagram-volgers snappen niet wie in staat zou zijn tot zo'n laffe actie en steken het model massaal een hart onder de riem.

De zangeres zong onlangs nog de sterren van de hemel in een vol Paradiso. Toch ging dat optreden ook niet geheel zonder slag of stoot. Famke zou voorafgaand aan het optreden namelijk een uur lang gehuild hebben, zo vertelde ze aan Shownieuws. "Van de zenuwen, denk ik. Ik wil gewoon alles goed doen op zo’n dag, dus dat is een logische reactie!", aldus de zangeres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RapNieuwsTV (@rapnieuwstv) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram


,