slogan

Famke Louise onthult echte reden achter breuk management

Al bijna een jaar zit Famke Louise bij haar nieuwe management SPEC. De zangeres vertelt bij de talkshow van Beau openhartig wat de echte reden is achter het vertrek bij haar vorige management.

Imago

Het was begin dit jaar groot nieuws: Famke bracht in haar docu het schokkende nieuws niet meer verder te willen gaan met haar oude management waar JayJay Boske en Bizzey haar begeleidden. Ze gooide het toen op "bijna overspannen zijn." Ze vertelde toen: "Het werd me een beetje te veel. Ik gooide er een beetje met de pet naar. Elke dag werd ik gebeld met: Famke, je doet dit niet, Famke, je doet dat niet. Ik had er gewoon geen zin in."​​​​​​​ Nu laat ze weten dat de reden was dat er een imago voor haar werd gecreëerd, wat ze helemaal niet wilde.

Vertrek

Ze vertelt aan Beau: "Ik ben toen uiteindelijk gestopt met dat management, omdat ik gewoon heel erg veel moeite had met het feit dat ik mezelf niet kon ontwikkelen op de manier waarop ik dat wilde. Er werd voor mij door iemand anders een bepaald imago gecreëerd. Ik was daar eigenlijk de uitvoering van." Ze vervolgt: "Ik kon helemaal niet mijn eigen creativiteit gebruiken. Dus ik voelde me eigenlijk een beetje een 'nepartiest'. Daar had ik het heel moeilijk mee."

Lees ook: Fabiola haalt hard uit naar Famke Louise

Dreigen

Verder doet de zangeres nog een opvallende uitspraak. Zo vertelt ze wat de gevolgen waren als ze iets niet deed bij haar vorige management. "Als je iets niet wil doen en vervolgens een boos belletje krijgt van je manager die zegt: 'als je het nu niet gaat doen dan dit en dat' dan word je toch een soort van onder druk gezet om het wel te doen." Volgens de 20-jarige ging haar gezondheid hierdoor ook achteruit in die periode. 

Gelukkig heeft the new and improved Famke Louise ondertussen een nieuw team om zich heen verzameld waarbij ze zich goed voelt. Leuk feitje: dit nieuwe team bestaat uit bijna alleen maar vrouwen. Oh Yeah!

Bron: RTL nieuws | Beeld: BSR


,