slogan

Viral: Trouwfotograaf neemt alleen billen- en borstenfoto's van vrouwelijke gasten

De trouwjurk, de locatie en de versiering: alles moet perfect zijn voor jouw grote dag. Om het zelf later allemaal nog eens her te kunnen beleven, nodigen veel koppels een trouwfotograaf in om de belangrijke dag vast te laten leggen. Maar dat je ook daar maar beter niet op kunt besparen, blijkt wel uit het horrorverhaal van Steph en Paul Unwin.

Trouwfoto's

Wat de allermooiste foto's van hun sprookjesbruiloft moesten worden, werden uiteindelijk een stapeltje kiekjes die linea recta de prullenbak in konden. De fotograaf van hun bruiloft had namelijk meer oog voor de billen en borsten van de vrouwelijke gasten dan voor het echtpaar zelf. En dat zorgde uiteindelijk voor de meest vreselijke trouwfoto's ooit.

Bruidsmeisjes

"Het heeft mij echt hoofdpijn bezorgd. Er zijn zoveel mooie momenten niet vastgelegd", vertelt de emotionele bruid. Steph moet het dan ook zonder foto's van haar getuigen, ouders en broers en zussen doen, maar kreeg wel een reeks aan foto's van de intieme zones van de bruidsmeisjes.

Waarschuwing

"Hij had super veel foto's gemaakt van hun borsten en achterwerk. Er waren meer foto's van hen dan van alle andere dingen. Ik ben er zeker van dat hij dit expres heeft gedaan." Ondanks het feit dat Steph en Paul een rechtszaak hebben aangespannen, hoopt ze met haar verhaal andere bruiden te waarschuwen. "Ik doe er alles aan om hem te stoppen, zodat hij dit anderen niet kan aandoen". 

Bekijk de foto's *HIER*

Lees ook: Vrouw photobombed op hilarische wijze de trouwfoto's van beste vriendin

Bron: Metro UK Beeld: iStock