slogan

Trouwfoto's van koppel ontroerend en angstaanjagend

Je trouwdag is er een om niet te vergeten, en ja, daar horen natuurlijk ook de mooiste foto's bij waar je je hele leven naar terug kunt kijken. Tim en Kylie Healy bedachten een wel heel bijzondere plek voor hun foto's. Dit zorgde voor de meest ontroerende maar ook angstaanjagende kiekjes. 

Onvoorspelbaar weer

In 2015 gaf het stel elkaar al het ja-woord, maar kregen vanwege het onvoorspelbare weer niet de kans om de trouwfoto's te laten maken waar ze van droomden. Om die reden bedachten ze dan ook een prachtige locatie voor de wedding pics

Samen met fotografe Priscila Valentina, vlogen ze naar Noorwegen en beklommen ze de Trolltunga, een bekende rots, waar menig toerist in Noorwegen weleens geweest is. Opnieuw gehuld in jurk en pak, gaven ze elkaar nog een keer het 'ja-woord' waarbij de foto's niet alleen prachtig, maar ergens ook heel angstaanjagend zijn geworden. 

Perfecte timing

"Toen we op de plek aankwamen waar de shoot plaatsvond, was ik toch wel een beetje bang voor het weer en of de foto's daadwerkelijk zo mooi konden worden. Er werd die dag alleen maar regen voorspeld", vertelde Tim aan People. "Gelukkig was de timing perfect voor de shoot. Het was erg koud en het regende zelfs een beetje, maar de shoot was uiteindelijk precies zoals we het wilden." Kijk HIER voor alle foto's. 

Lees ook: Zien: Trouwfoto gaat om hilarische reden viral

 

Bron: People, Beeld: Instagram, iStock