slogan

Maddie McCann onderzoeker claimt te weten waar en hoe ze is overleden

Het is al bijna elf jaar geleden dat de Britse Madeleine ‘Maddie’ McCann uit een vakantiecomplex in Portugal verdween toen haar ouders om de hoek uiteten waren. Nog steeds is het een mysterie wat er met het toen 3-jarige meisje is gebeurd. Al denk een criminoloog het wel te weten.

Overleden

Crime expert  Moita Flores durft er geld op te zetten dat de dochter van Kate and Gerry McCann's in het appartement is overleden. "Het was onmogelijk om met een kind door het raam te komen. Maddie is in het huisje overleden", beweert ze tegenover de Portugese website Flash!. "Het antwoord op het mysterie ligt bij die groep mensen en bij de ouders, die invloedrijke mensen in de Britse regering zijn."

Nooit gevonden

Jarenlang werd er naar de blonde peuter gezocht, maar tot op de dag van vandaag is ze nog steeds niet gevonden. Ex-politiechef Goncalo Amaral schreef het boek Maddie: The Truth Of The Liewaarin hij alle gebeurtenissen omtrent de verdwijning van Maddie schreef. In zijn boek beweerde hij onder andere dat Katy en Gerry betrokken waren bij de verdwijning van hun dochter.

Lees ook: Man die werd beschuldigd van ontvoering Maddie Mccann spreekt nu voor het eerst

Bron: LadBible, Beeld: ANP