slogan

Jongens openen nep-restaurant en iedereen trapt erin

Deze man zocht een nieuwe manier om een extra zakcentje te verdienen door een restaurant te openen vanuit huis. Op zich niet zo'n heel gek plan, alleen ging het hier om een fake restaurant

Thuisbezorgen

Wie geen zin heeft om te koken, pakt al gauw zijn telefoon erbij om iets op Thuisbezorgd, Deliveroo of Uber Eats te bestellen. Met een paar drukken op de knop komt er een warme maaltijd jouw kant op.

Als restaurant zijnde kun je je ook makkelijk aanmelden voor zo'n bezorgwebsite. Maar wist je dat je helemaal geen restaurant hoeft te zijn om maaltijden te laten bezorgen? Je kunt het ook gewoon vanuit een keuken doen, dus ook vanuit je huis.

Lees ook: Voortaan denk je wel twee keer na voor je sushi bestelt

Fake it till you make it

Deze man probeerde eens uit of hij ook echt vanuit huis een bezorgservice kon runnen. Hij maakte alleen niet zelf de maaltijden, want hij warmde gewoon kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt op. De man woont namelijk boven de supermarkt, dus elke kaar als er een bestelling binnen komt, loopt hij even naar de supermarkt. Vervolgens koopt hij de magnetronmaaltijd, warmt hij het op en klaar is kees. 

In onderstaande video kun je zien hoe hij zijn bezorgservice precies runde.

Bron: Viraaltjes.nl | Beeld: BSR, YouTube


,