slogan

Groot nieuws: Dua Lipa is het nieuwe gezicht van Pepe Jeans

Dua Lipa is on fire! Ze scoort hit na hit, mag zich een van de meest succesvolle muziekartiesten en stijliconen van haar generatie noemen én is zojuist benoemd tot global brand ambassador van Pepe Jeans London. "Het is een enorme eer en ik ben erg blij met de samenwerking."

Booming

De zangeres met Kosovaarse roots blijft records breken. Ze won onlangs een Brit Award en twee Grammy's. Daarnaast was ze de afgelopen twee jaar de meest gestreamde vrouwelijke artiest ter wereld. Maar niet op alleen op het gebied van muziek is ze booming, haar miljoenen Instagram-volgers zijn ook dol op haar gevoel voor stijl. Een collab was dus een logische volgende stap.

Dua x Pepe

Dua Lipa is born and raised in Londen en staat bekend om haar eigenzinnige stijl. In andere woorden: dé perfecte match met het Britse denimmerk Pepe Jeans. "Dua Lipa is een van de snelst rijzende sterren ter wereld. Haar stijl past perfect bij het DNA van Pepe Jeans", aldus Mark Blenkinsop, CMO van Pepe Jeans. 

Pepe Jeans heeft de handen ineen geslagen met niemand minder de iconische Londen-based fotograaf David Sims om de campagne vast te leggen. Dua Lipa kroop in een aantal klassieke denimstukken voor zijn lens met een krachtige voorjaar/zomercampagne 2019 als resultaat. Kijk zelf maar!

De 23-jarige is razendenthousiast over de samenwerking. "Pepe Jeans begon dichtbij waar ik ben opgegroeid. Het is een groot deel van Londen en betekent daarom veel voor me", legt ze uit. "Ik ben groot fan van denim. Ik heb zelf de Selvedge jeans die ik op dit moment heel veel draag." 

Ook ze benieuwd hoe het er op de set aan toe ging? In onderstaande video krijg je een kijkje achter de schermen.

Bron & beeld: Pepe Jeans


,