slogan

De jeanstrends die je dit najaar overal gaat zien

Denim is het hele jaar door een favoriet. En met het hele jaar bedoelen we eigenlijk dat we 90 procent van de tijd letterlijk niks liever dragen. En daarom is het soms goed om het een beetje spannender te maken. Daarom hier de denim trends voor het najaar, die niks weg hebben van je favoriete 501 levi's. 

Denim rokken

Terwijl mini skirts nog steeds super trendy zijn, duiken er ook steeds weer nieuwe, onverwachte lengtes en silhouetten op in winkels en op straat. Dames, wij introduceren jullie de über vrouwelijke denim midi-rok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edward Berthelot (@edwardspict) op

Lapjeswerk

Als patchwork-denim je vooral laat denken aan Britney Spears en Justin Timberlake in 2001, do not panic! Dit najaar is de patchwork trend vooral geïnspireerd op vintage. Denk aan contrasterende zomen en verticale strepen. 

Oprollen

Met deze trend kun je zelf bepalen hoever je gaat. In principe kun je natuurlijk elke onderkant van iedere jeans oprollen. Dus ga je voor een simpele mom jeans of voor een meer gewaagdere keuze, it's all on you! Zorg er alleen wel voor dat ze tijdens het lopen opgerold blijven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Street Vibe (@thestreetvibe) op

Gekleurde jeans

Gekleurde denim was al een ding in 2012, maar toen ging het allemaal om de superstrakke skinny. Dit jaar zien we allerlei kleuren denim voorbij komen. Vooral bij de jeans met wijde pijpen of de straight leg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GANNI (@ganni) op

Split

De meest nieuwe trendy split vindt plaats aan de zijkant van je broek. Draag er een paar stoere veterlaarsjes onder en laat ze een beetje doorgluren. Super edgy en perfect voor een avondje uit in de stad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 3x1 (@3x1) op

Bron: Who What Wear Beeld: Getty, Instagram