slogan

De heuptas was hét accessoire van Londen Fashion Week

Het heuptasje is terug van weggeweest en chiquer dan ooit. Tijdens Londen Fashion Week dat net is afgelopen was de fanny pack hét accessoire dat alle it-girls als pronkstuk van hun outfit beschouwden. 

Designervarianten

Designermerken als Gucci, Chanel en Alexander Wang komen met verschillende varianten van het voorheen beschouwd 'toeristentasje'. Modellen Kendall Jenner en Bella Hadid maar ook rapper ASAP Rocky paraderen dagelijks met dit handsfree accessoire. Het tasje wordt losjes om de heup gedragen of schuin rondom het lichaam. Hoe je het tasje ook styled, deze trend geeft je outfit net even wat meer coolness. En niet te vergeten, het item is ook gewoon super praktisch.

Velvet

Met de heuptas kan je alle kanten op. Door te kiezen voor het fluwelen exemplaar van Gucci spring je helemaal op de sportieve athleisure trend die vandaag de dag erg populair is. Ga je voor de leren variant, dan kan het tasje makkelijk gecombineerd worden met een meer zakelijke outfit. De prijzen voor deze tas beginnen bij €800. Op zoek naar een andere, goedkopere fannypack? Wij zochten een aantal alternatieven voor je uit:

Lees ook: 

 

Gucci Belt Bag making a huge appearance at #nyfw2017 #iworkatnm #nmkop #guccibeltbag

Een bericht gedeeld door Neiman Marcus King Of Prussia (@nm_kop) op

 

Shop!

mint&berry - €34,95

Forever21 - €16

Maje - €225

Stradivarius - €12,95

SkinnyDip - €22,95