slogan

De haarguru van de Kardashians deelt haar tip voor perfect haar

We leven in een tijd waarin haar- en make-up stylisten uitgroeien tot beroemdheden en waarschijnlijk is Jen Atkin, de huis-aan-huis haarspecialist van de Kardashians, de meest beroemde in haar soort. Nu deelt ze haar nummer #1 tip voor perfect haar.

Beroemdheid

Al jarenlang is ze de vaste haarstyliste van de Kardashians. Die perfecte golfslag van Kim? Haar werk. Die perfecte pony van Kendall? Ook haar werk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Kylie. Jen is zo succesvol, dat ze nu toe is aan de volgende stap: ze gaat lesgeven aan haar eigen Mane Addicts University. 

Tip

Ter introductie deelt ze het advies dat ze aan al haar klanten geeft: "Knip je haren minder vaak. Kappers zeggen vaak dat je je haren iedere 8 weken moet knippen. Nee, dit is niet waar. Ga ééns in de vier maanden en je zult je verbazen. Je haar is dan zo veel makkelijker in model te brengen." Hmm, zeker het proberen waard...

Omdat vier maanden wachten op een bezoekje aan de kapper nog al lang kan duren, hebben wij voor de tussentijd alvast de allerleukste haaraccessoires voor je op een rij gezet. Hebben? Klik dan op de afbeelding.

Lees ook: Het haar van dit meisje is de nieuwe #TheDress

Tangle Teezer

Stijltang van EVA NYC

Conditioner van Yes to Carrots

Gekleurde hairspray

Lolly Bursh


,