Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tim Douwsma opnieuw vader geworden: ‘Wat zijn we trots’

Heel leuk babynieuws!

Prachtig babynieuws voor Tim Douwsma en zijn vriendin Elske Wind. De twee zijn vorige week namelijk opnieuw ouders geworden van een prachtige zoon. Dat nieuws delen ze vol trots op Instagram.

Eerder geboren

"Wow! 👶 Wat zijn we trots!" schrijven de kersverse parents op Instagram. Hun kindje is eerder geboren dan de uitgerekende datum. "Je kon niet langer wachten, dus je bent eerder als verwacht." Ook delen Tim en Elske de prachtige naam van hun kleine spruit, die op 6 juli ter wereld kwam: Vinz Douwsma. "Wat doe je het goed!"

Grote broer

De zanger en zijn vriendin delen een aantal prachtige kiekjes op the gram. Van het moment dat de kleine Vinz net geboren is tot de eerste ontmoeting met zijn grote broer – die er helemaal klaar voor was. "Ook Dez kon niet wachten om trotse grote broer te worden", delen de ouders. "Daar ben je dan, Lieve Vinz! Wat houden wij van jou! ❤️" Tim laat weten dat ze inmiddels weer thuis zijn en moeder en zoon het goed maken. "Trotse heit! 🙏🏻"

Felicitaties

Het gezin wordt volop gefeliciteerd in de reacties onder de post. "Geweldig lieverds!! Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder ❤️🙌", reageert Monique Smit. "Zo mooi gefeliciteerd ❤️", laat Toprak Yalciner achter. "Congrats pappi!!🥰🫵🏼♥️", schrijft collega-zanger Charly Luske. Verder zijn er felicitaties van onder meer Ellemieke Vermolen, Vinzzent en Barend van Deelen. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @timdouwsma | Beeld: NL Beeld