Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans over het privé houden van zijn relatie: 'Blijft het puur'

'Er is toch niks mooiers dan dat voor jullie twee houden?', zo legt hij uit bij Robbert op de bank.

Thijs Boermans

In de YouTube-serie Open Kaart ontvangt Robbert Rodenburg gasten met wie hij openhartige gesprekken voert. Om en om beantwoorden ze vragen over diepgaande, actuele en gevoelige onderwerpen, waardoor gasten open hun verhaal kunnen delen. Dit keer zit Thijs Boermans tegenover hem en wordt 'm het hemd van het lijf gevraagd over onder meer zijn relatie met lover Anna Nooshin, die ze doorgaans liever in de luwte houden.

Gelukkig in de liefde

Inmiddels weten we dat Anna en Thijs een happy couple zijn. De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar, dat ze hun liefde hebben bezegeld met een eerste kindje. Hoewel er regelmatig leuke content van de twee voorbijkomt, zien we ze nooit echt samen op the gram. En daar hebben ze zo hun redenen voor.

''Als ik mijn leven best wel open deel, en je krijgt een liefdesrelatie die op je pad komt, dan is er toch niks mooiers dan dat voor jullie twee houden?'', aldus Thijs tegen Robbert. ''Je hebt iets wat je samen hebt, waar je heel erg van geniet, wat het mooiste is als dat alleen van jullie twee is. Dan is het best voor de hand liggend om dat samen te blijven delen'', zo stelt hij.

''En ik vind het niet erg om te benoemen: ik ben heel trots op haar. (...) Gister sta ik op een festival, en dan laat ik gewoon honderd mensen mijn kleine kindje met An (Anna Nooshin, red.) zien. Omdat ik gewoon supertrots ben.'' Awh!

Invloed van de media

Robbert benoemt dat het voor Thijs zijn eerste serieuze relatie is. In tegenstelling tot Anna, die al eens heeft ondervonden wat het effect van media en social media kan hebben op een relatie. De presentator vraagt zich af of dit mee heeft gespeeld in de keuze om hun relatie privé te houden.

''Mijn onwetendheid over de impact van een relatie als je in de media werkt, en háár weet van hoe dat in het verleden is gegaan, maakt dat je samen tot dit antwoord komt'', legt Thijs uit. ''Zij heeft dat zo meegemaakt. Zij heeft daar haar mening over gecreëerd en ik heb daar geen weet van'', aldus Thijs.

''Maar'', zo legt hij uit: ''ik hou gewoon heel erg van een relatie privé houden, omdat ik denk dat het daar het puurst van blijft.'' Good for you!

Showbizz
  • YouTube, Open Kaart
  • NL Beeld