Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Ayleen over vriendschap met Romee: 'We zijn niet uit elkaar gegroeid'

'We hebben gewoon contact gehad tijdens Ex on the Beach en daarna niet meer'

We leerden Ayleen kennen als verleidster in Temptation Island. Daarna maakte ze haar opwachting in Ex on the Beach: Double Dutch als de ex van original Luca. Maarre, wat doet de beauty vandaag de dag? In de video van YouTuber Nick Eshuis praat ze onder andere over haar liefdesleven, Ex On The Beach en haar vriendschap met Romee.

Ex on the Beach

Als Nick aan Ayleen vraagt met wie ze nog contact heeft van haar seizoen, is ze daar meteen heel erg duidelijk in. "Met Luca, met Samir, met Lynn", laat ze weten. En als Romee benoemd wordt praat ze ook daar heel openhartig over. "We zijn niet uit elkaar gegroeid", legt ze uit.

"We hebben gewoon contact gehad tijdens Ex on the Beach en daarna niet meer. En daarvoor ook niet." Wait, what? Net als vele anderen dacht Nick namelijk ook dat ze beste vriendinnen waren, althans zo leek het tijdens het programma.

Contact

"Daar waren we ook echt goed, dat zweer ik. Maar nee, we zijn niet uit elkaar gegroeid. We hebben wel eens contact over iets ofzo. Maar nee, er wordt nooit gevraagd hoe het met me is, nee." Dan legt Ayleen uit dat zij in het begin nog wel eens heeft gevraagd of Romee iets wilde doen, maar daar kwam echter nooit wat van. Sad! "Ja, ik weet het niet."

Liefde

Inmiddels is Ayleen helemaal gelukkig in de liefde met haar nieuwe lover – die ze nog lekker on the low houdt. Dat wordt dus geen ticket naar het Ex on the Beach-strand meer voor de beauty! Maar staat ze dan wel open voor een ander realityprogramma – Temptation Island maybe? – waar ze met haar vriend aan mee kan doen?

"Nee, hij wil dat allemaal niet. Ik zou dat ook niet willen hoor. Ik ben gewoon f*cking jaloers", geeft ze toe. "Een beetje Miriam 2.0?", lacht Nick. "Nou ik zeg je eerlijk, Miriam was wel echt psycho, maar ik voelde het wel. Ik zou ook gek worden. Ook al kan ik hem wel vertrouwen, ik vind het gewoon niet fijn." True that!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: MTV